Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított és felkockázott gyümölcsökhöz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,és fedő alatt takarékon negyedórát pároljuk.Hozzákeverjük a cukrot,a sót,a borsot,a gyömbért,a köményt és a mazsolát,ráöntjük a borecetet,majd további félórát főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült húsokhoz,de tojásos és rizses ételekhez is kiváló.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.20 08:50
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zúzott fokhagymát, gyümölcsökhöz, megtisztított, Hozzákeverjük, fehérborecet, felkockázott, fokhagymát, negyedórát, Gyümölcsös, hozzáadjuk, kávéskanál, kávéskanál, fokhagyma, ételekhez, takarékon, borecetet, nagyszemű, barncukor, gyömbért, ráöntjük, húsokhoz, pároljuk, mazsolát, gyömbér, tojásos, további, mazsola, alma, körte, ananász, 40dkg barncukor, kávéskanál, csipet őrölt gyömbér, csipet Cayenne bors, 5dkg nagyszemű mazsola, fehérborecet, gerezd fokhagyma, kávéskanál kömény,
|
|
|
|
|